Kontakt og tilmelding

Vi har mulighed for at besvare henvendelser hver fredag, ligesom at vi kun har kontor på Slotsgade om fredagen – dog hele dagen. Det betyder også, at det kun er fredag, at der er mulighed for at deltage i vores terapiforløb. Vi arbejder på at få udvidet vores åbningstider. Vi kan kontaktes følgende steder:

Adresse: Slotsgade 2, 2. tv., 2200, København N

Telefon: 71793638

FRIT SIND mail: Frit@sind-kbh.dk

Mathildes mail: mnfritsind@sind-kbh.dk, såfremt du ønsker at få direkte kontakt til FRIT SINDs projektleder.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Vi forsøger at gøre det så nemt som muligt, at henvende sig til os. Derfor kan du kontakte os på følgende måder:

  • Du kan tilmelde ved at udfylde vores tilmeldingsformular – Klik her!
  • Du kan sende os en SMS eller ringe til os på 71793638 
  • Du kan sende os en mail på frit@sind-kbh.dk

Du er også velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen ud af, om vi kan hjælpe dig, eller hvor vi finder den bedste hjælp til dig.

Forsamtale

Når vi har modtaget din tilmelding, vil vi invitere dig til en forsamtale. Forsamtalen er en afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om FRIT SIND er det sted, der kan hjælpe dig bedst, eller om vi sammen skal finde et bedre tilbud til dig. Derfor vil den ansvarlige projektleder eller frivillige først fortælle mere om forløbet, og vi vil derefter høre dig, hvad du har brug for, og hvordan du oplever socialt ubehag. Til forsamtalen er du meget velkommen til at medbringe en ven, et familiemedlem eller en støtte/kontaktperson, hvis det kan gøre det mere behageligt for dig.